O POVESTE DESPRE STARE DE BINE

Imaginează-ți cum ar fi să începi ziua jucând squash, apoi să înoți în piscină înconjurat de pădurea verde aprins, iar la final să încerci sauna umedă sau uscată și să-ți lași gândurile să zboare în timp ce te relaxezi în jacuzzi. Iar dacă simți nevoia să te deconectezi, să ai posibilitatea de a-ți petrece câteva zile la centrul nostru de sănătate, departe de agitația orașului.

MASAJELE MARA HOTEL

Află mai multe despre beneficiile masajelor ce poartă semnătura Hotelului Mara, alege-l pe cel care crezi că îți va reda starea de bine și programează-te la recepția hotelului pentru o sesiune de răsfăț și relaxare.

MASAJ DEEP TISSUE

Este un masaj profund, ce urmărește eliberarea tensiunilor, durerilor și blocajelor, totul pentru recăpătarea echilibrului interior și stării de bine fizice.

50 MIN 170 LEI

MASAJ TERAPEUTIC

Masajul ideal dacă îți dorești să combini relaxarea cu vindecarea. Combate inflamația, îmbunătățește imunitatea, tonusul muscular, frecvența cardiacă și mobilitatea articulară și ajută și în tratamentul unor patologii.

60 MIN 190 LEI

MASAJ CU MIERE ȘI PIETRE CALDE

Un masaj care te ajută să te menții în formă în primul rând prin îmbunătățirea circulației sanguine, întărirea sistemului imunitar și vitaminizarea și mineralizarea corpului. Totodată, curăță pielea de celule moarte și elimină toxinele, îmbunătățindu-i aspectul, ajută la scăderea în greutate și combate celulita.

90 MIN 225 LEI

MASAJ CU PIETRE VULCANICE

Este un masaj terapeutic ce nu ajută numai întregul corp să se relaxeze, detensionând fiecare mușchi și crescând mobilitatea, ci și mintea, reducând stresul și anxietatea.

50 MIN 195 LEI