O POVESTE DESPRE RELAXARE

Dacă esti cazat în hotel poți lua cina în restaurantul nostru cu priveliște și încheia seara în piano bar-ul inedit de la parterul hotelului. Dacă vrei să organizezi un eveniment corporate sau privat, poți alege între restaurantul clasic al hotelului Mara sau alte 2 saloane multifuncționale, perfecte pentru ocazii speciale. În mezaninul hotelului se pot organiza recepții stand-up de până la 1000 persoane, cu locuri la mese și servire set-menu de până la 600 persoane, iar piano bar-ul este locul de socializare al hotelului. Chef-ul nostru se va ocupa de meniul tău personalizat, iar noi îți putem pune la dispoziție și o formație care să întrețină atmosfera.

Restaurantul principal al hotelului are o capacitate de 200 de locuri și este situat la mezanin. Acesta este locul unde ambianța clasică și gastronomia tradițională și internațională se îmbină pentru a-ți oferi un prânz sau o cină à la carte relaxante, totul cu o priveliște de neuitat.

Cu o capacitate mai mica decât restaurantul principal, dar cu o priveliște la fel de frumoasă, Magic View este dedicat evenimentelor, oferind bufet suedez pentru mic-dejun și servire à la carte pentru prânz si cină.

La parterul hotelului se află un cocktail bar unde poți fi surprins cu un mini-concert de pian sau o degustare de vinuri. În cazul evenimentelor corporate, piano barul este locul în care au loc discuțiile din coffee break.