Sinaia – Perla Carpatilor

Statiunea Sinaia este asezată pe Valea superioară a râului Prahova la poalele muntilor Furnica, în plină zonă carpatică, la confluenta Muntiilor Vârful cu Dor si Piatra Arsă.

Sinaia se află la o distantă de 123 km de Bucuresti, la 105 km de Aeroportul International Henri Conadă, la 49 km de Brasov.

Vilele cochete si originale prin arhitectura lor, ca si numeroasele hoteluri moderne, dau localităti înfătisarea unei adevărate statiuni turistice de interes national si international.

Sinaia s-a impus ca fiind cea mai pitorească statiune montană din România, ea se prezinta vizitatorului, cu un bogat trecut cultural si social, fiind recomandată pentru refacere si odihnă.

Datorită potentialului său de cură, atmosferei sale ionizante, cât si pentru aerul său curat, bogat în ozon, Sinaia este o destinatie căutată în orice anotimp.

Fostă resedintă de vară a casei regale, si purtând un nume sfânt, cel al Muntelui Sinai, ce a fost dat pentru primă oară Mănăstiri omonime de către Spătarul Mihail Cantacuzino (sec XVII), Sinaia îmbina neîntrecut frumusetea naturii cu cea a artei arhitecturale, fiind supranumita “Perla Carpatilor”.

Obiective turistice

Obiective turistice Sinaia

Printre reperele turistice importante ale statiunii Sinaia se numără Castelul Peleș, Pelișorul, Mănăstirea Sinaia, Cazinoul Sinaia precum...


Muntii Bucegi

Muntii Bucegi

Masivul Bucegi, cu o suprafață de circa 300 km2, se află la extremitatea estică a Carpatilor Meridionali,...


Imprejurimi Sinaia

Sinaia - pozitionare geografica excelenta pentru excursii zonale

Datorita pozitionarii sale ideale, Sinaia este punctul de plecare perfect pentru excursii de 1 zi catre celelalte localitati de pe Valea Prahovei,...


Evenimente anuale Sinaia

Evenimente anuale Sinaia

In curand, in aceasta sectiune veti gasi cele mai importante evenimente culturale si turistice organizate in orasul Sinaia.


Prezentare Generala

Rezervare sejur

Cea mai rapida modalitate de rezervare. Raspuns in maxim 24 ore.

Sosire


Nopti

Adulti

REZERVA ACUM!REZERVA ACUM!
Oferta Pasti 2021
Oferta-Long-Stay-5-nopti
Oferta-Long-Stay-3-5-nopti
Pliant Hotel Mara
Meniuri grupuri restaurant
Logo
x

Atentie!

Error text