Despre noi

Singurul hotel de pe Valea Prahovei care a fost membru al unui lant hotelier international

Hotelul Mara din Sinaia deschis oficial in decembrie 1995, intrat in lantul international Holiday Inn in mai 1998, numindu-se in aceasta perioada Holiday Inn Resort Sinaia, a fost primul Resort din Romania integrat in marea familie hoteliera Holiday Inn care cuprindea peste 2700 de hoteluri in toata lumea.

A fost conceput ca o destinatie de vacanta, oferind facilitati atat pentru petrecerea timpului liber in imprejurimile orasului Sinaia, dar si ca o locatie ideala pentru evenimentele corporate, o premiera in momentul deschiderii sale oficiale.  

Hotelul Mara dispune de 140 de camere standard si executive,  3 saloane restaurant multifunctionale ideale pentru petreceri corporate sau evenimente private, peste 10 sali de conferinte, o superba piscina semi-acoperita cu vedere spre Muntii Baiului, un piano-bar unde va puteti relaxa si savura un cocktail, o baza de tratament si SPA ideala pentru revigorarea dumneavoastra.

Noul management al hotelului Mara spera sa-i redea farmecul si traditia de odinioara, va invita sa-l redescoperiti, sa-i fiti din nou clienti fideli.

Va asteptam cu drag.
Echipa Mara Sinaia

 

Receptie Hotel Mara Sinaia
Receptie Hotel Mara Sinaia
Piscina Hotel Mara
Piscina Hotel Mara
Restaurant Hotel Mara
Restaurant Hotel Mara
Lobby Hotel Mara
Lobby Hotel Mara
Sala conferinte Hotel Mara
Sala conferinte Hotel Mara
Peisaj Hotel Mara
Peisaj Hotel Mara

Localizare / Acces Hotel Mara

Hotelul Mara este situat chiar in Cartierul Izvor din Sinaia, cel mai sudic cartier al statiunii, practic dinspre Bucuresti, venind pe DN1, se vireaza pe prima strada la stanga dupa intrarea in localitate. 

Daca sositi dinspre Brasov, indiferent ca mergeti prin centrul statiunii sau pe centura orasului, trebuie sa treceti de intersectia DN1 cu drumul spre Targoviste, ( DN 71 ) urmand apoi sa virati pe a doua strada la dreapta.

De la hotel pana in centrul statiunii Sinaia puteti ajunge cu masina personala, taxiul sau mijloacele de transport public in doar 5 minute.


Rezervare sejur

Cea mai rapida modalitate de rezervare. Raspuns in maxim 24 ore.

Sosire


Nopti

Adulti

REZERVA ACUM!REZERVA ACUM!
Oferta Pasti 2021
Oferta-Long-Stay-5-nopti
Oferta-Long-Stay-3-5-nopti
Pliant Hotel Mara
Meniuri grupuri restaurant
Logo
x

Atentie!

Error text